Koken met Rox

Vistaart met kabeljauw & garnalen

4 porties

20 min. bereiden
35 min. wachten

DIT HEB JE NODIG

5 plakjes bladerdeeg

1 courgette

2 eetlepels boter of margarine

100 ml witte wijn

1 pakje kabeljauwfilet

4 eieren (M)

3 eetlepels melk

2 bakjes roze garnalen

Bladerdeeg laten ontdooien volgens gebruiksaanwijzing. Oven voorverwarmen op 200 °C of gasovenstand 4. Courgette wassen en in blokjes snijden. In braadpan boter verhitten en courgette ca. 5 minuten zachtjes bakken. Wijn en kabeljauw toevoegen, aan kook brengen en ca. 3 minuten stoven. Eieren loskloppen met melk, zout en peper. Taartvorm invetten en bekleden met bladerdeeg. Courgette-vismengsel en garnalen over bodem verdelen. Eieren erover schenken. Taart in midden van oven in ca. 35 minuten gaar bakken. Lekker met komkommersalade.

recept gebruikt van Allerhande