Koken met Rox

Thaise visschotel uit de oven

 

45 min bereiden

hoofdgerecht

2 personen

Bereidingswijze

  1. Blancheer de boontjes 4-5 minuten en spoel ze koud.
  2. Meng alle groente door elkaar en breng op smaak met peper en zout.
  3. Verdeel de groente in de ovenschaal.
  4. Verwarm de kokosmelk in een pannetje en roer er de curry pasta door. Voeg een klein scheutje vissaus toe en het sap van een halve limoen. Roer de maizena tot een papje met 2 el water en voeg dit toe. Laat de saus even indikken.
  5. Verdeel de saus over de ovenschaal met groente en zet de schaal 20-25 minuten in de oven.
  6. Wrijf de kabeljauwhaas in met olie en bestrooi met peper en zout. Leg de haasjes na 20 minuten in de ovenschaal en laat ze, afhankelijk van de dikte, 15-20 minuten garen.
  7. Kook ondertussen de rijst.
  8. Garneer de schotel met verse koriander (bladpeterselie) en schijfjes van de andere helft van de limoen en een toefje venkel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *