4 Zalmfilets
1 Citroen in plakjes
2 Teentjes knoflook in dunne plakjes
2 el Gedroogde oregano
1 Groene paprika in reepjes
150gr Feta
200gr Kerstomaten
1 Rode ui in ringen
120gr Olijven
500 gr Krielaardappelen gehalveerd
1 bosje Peterselie fijngehakt
Olijfolie Peper Zout
- Verwarm de oven voor op 180°C. Hussel de krieltjes met de look, ui en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg zeop een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven.
- Schuif de krieltjes naar de zijkanten van de bakplaat en leg nu de zalmfilets in het midden. Verdeel er de paprikareepjes, olijven en de citroenplakjes rond en bestrooi met de oregano.Bedruppel nog met wat extra olijfolie, kruid met peper en zout en zet nog eens 8 minuten in de oven.
- Leg er nu de tomaatjes bij en brokkel er de fetakaas over. Zet nog eens 5 minuten in de oven. Werk de sheetpan af met de peterselie.
recept van de keuken van lidl