Koken met Rox

 
 

Griekse ovenschotel met zalm

 
 
 
 
 
 
45 min.
 4 personen
 

4 Zalmfilets

1 Citroen in plakjes

2 Teentjes knoflook  in dunne plakjes

2 el Gedroogde oregano

1 Groene paprika in reepjes

150gr Feta

200gr Kerstomaten

1 Rode ui in ringen

120gr Olijven

500 gr Krielaardappelen gehalveerd

1 bosje Peterselie fijngehakt

Olijfolie Peper Zout

  1. Verwarm de oven voor op 180°C. Hussel de krieltjes met de look, ui en een scheut olijfolie. Kruid met peper en zout. Leg zeop een met bakpapier beklede bakplaat en zet 20 minuten in de oven.
  2. Schuif de krieltjes naar de zijkanten van de bakplaat en leg nu de zalmfilets in het midden. Verdeel er de paprikareepjes, olijven en de citroenplakjes rond en bestrooi met de oregano.Bedruppel nog met wat extra olijfolie, kruid met peper en zout en zet nog eens 8 minuten in de oven.
  3. Leg er nu de tomaatjes bij en brokkel er de fetakaas over. Zet nog eens 5 minuten in de oven. Werk de sheetpan af met de peterselie.

recept van de keuken van lidl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *