Vissen Hoe en Wat

Sinds 2007 hebben wij specialistische ervaringen opgedaan met het vissen op meerval,karper en snoekbaars. Dat willen wij graag met u delen.

Wij brengen u ’s morgens met de auto en de boot op de trailer, binnen tien minuten naar de trailerhelling en ’s avonds wordt u weer bij de trailerhelling opgehaald.
Deze bijzondere service kost u niets extra, dat doen wij graag voor u.
Voor de lunch krijgt u een uitgebreid broodpakket, fruit, bronwater, blikjes drinken, koffie of thee met een koekje mee in een ruime koelbox.
Dit hoeft u niet zelf te verzorgen, maar wordt voor u door ons geheel in orde gemaakt.
Vanzelfsprekend houden wij met uw speciale wensen rekening.
Wij bieden onze gasten een uitgebreide service aan bij het vissen op deze favoriete vissoorten en de mogelijkheid bestaat om een gids per dag of per dagdeel in te huren, die uiteraard bereid is om u de fijne kneepjes te leren over de aaspresentaties en het opzetten van een kampement.
Wij hebben een aantal nieuwe meervalhengels in ons assortiment aangeschaft, die het plezier in het drillen, na een aanbeet van een meerval alleen maar zullen verhogen.
De aanwezige visboten zijn comfortabel en veilig.
Natuurlijk zijn we bekend met uitgelezen visstekken en daar plukt u de vruchten van, aangezien wij alles in het werk willen stellen om u een fantastische visvakantie te laten bezorgen, waar u nog vaak aan terug zult denken.